öppen verksamhet

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan
Telefon: 090-16 59 53

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag–fredag 08.00–17.00

bild

Scenkonst på bibliotek

Kulturskolan samordnar alla föreställningar som visas på biblioteken runt om i Umeå. Informationen ligger också ute på Minabibliotek där all information om föreställningarna samt biljetter finns samlat, men här hittar du en sammanställning!

Scenkonst vt 24


After school med Kulturskolan

Vi på Kulturskolan har även öppen verksamhet på eftermiddagarna. Vi vänder oss då till lite äldre barn som efter sin skoldag vill ha akiviteter i sitt närområde. Just nu är vi på Ålidhem, Bräntbergsskolan, Mariehemsskolan och på Ersängsskolan, samt i Stadsbiblioteket på Väven. Vissa aktiviteter behöver föranmälan medan andra är drop in. Läs mer om vilka aktiviteter vi erbjuder:

After school med Kulturskolan

 

en gul bakgrund med svarta symboler för oknytt

Skapande lördag

Skapande lördag är slut för terminen. I höst startar vi terminen med en pop-up den 21 sep på Klossen, Ålidhem. Första Skapande lördag på Hamnmagasinet blir lördag 28 september. Varmt välkomna!

Skapande lördag är en gratis familjeaktivitet på Kulturskolan Hamnmagasinet med öppettiderna 12.00-15.00. Här får både små och stora barn göra olika typer av skapande aktiviteter, det kan vara skapande i ateljén, dansa eller spela trummor, prova på ett instrument, eller prova kostym och leka i sagorummet. Vi har också flera läshörnor och krypin där barn kan få ta det lite lugnt. Allt med fokus på barnens kreativitet och rörelsefrihet. Vissa lördagar visar vi också en scenkonstföreställning.


Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 maj 2024
Sidan publicerad av: Angelica Barahooi Johansson