Kontakta Ung i Umeå kommun

Ung i Umeå kommun

Kontakta Umeå kommun

Telefon: $municipality.phone

Besöksadress: $municipality.address
Öppettider: $municipality.hours

Om Hörnefors fritidsgård

Bild på utsidan av Hörnefors fritidsgård. Fritidsgården ligger i samma byggnad som kommunhuset i Hörnefors, så det bilden skulle också kunna beskrivas som en bild på kommunhuset i Hörnefors.

På Hörnefors fritidsgård, som även kallas UG, finns massor med saker att göra. Exempelvis kan du spela biljard, pingis, pyssla, baka, prova på bas eller elgitarr, eller se på film hos oss. Det finns dessutom ett Playstation 5, ett Wii och flera olika sällskapsspel. Du kan också umgås med kompisar eller personal på plats. Vi har även en förslagslåda där du kan skicka in önskemål och idéer på saker du vill hitta på.

Är du motorintresserad och går i årskurs 8 upp till gymnasiet finns möjlighet att vara på Motorgården. Du, tillsammans med dina föräldrar fyller i en överenskommelse och lämnar in till oss. På Motorgården kan du umgås med andra motorintresserade, meka och använda det som vi har i garaget.  Kom in till oss så berättar vi mer!

Centrumhuset Hornet
Kungsvägen 18
Telefon 0930-290 60

Återkommande aktiviteter

Nattöppet, skolavslutningskvällen och mörkerstig är några traditionella aktiviteter som vi har på fritidsgården.

Mat och snacks

Du kan köpa enklare mat eller snacks som exempelvis nudlar, toast, chokladbollar, godis, chips, läsk och festis. Kom gärna med förslag vad du skulle önska att vi hade i kaféet. Vi tar emot betalning med Swish och kontokort.

Inflytandekafé

2024 kommer vi att starta upp ett Inflytandekafé där vi träffas tillsammans med er och planerar vad som ska hända på fritidsgården. Vi går bland annat igenom önskemål och förslag som kommit in i förslagslådan.
Håll utkik på vår Instagram: ughornefors Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 maj 2024
Sidan publicerad av: Sara Stenberg