Kontakta Ung i Umeå kommun

Ung i Umeå kommun

Kontakta Umeå kommun

Telefon: $municipality.phone

Besöksadress: $municipality.address
Öppettider: $municipality.hours

Händer på lovet

Under lovet finns massor med roliga saker att göra för alla barn och unga. Och det ska inte kosta mycket att ha ett riktigt roligt lov. Här hittar du våra bästa tips under loven!

Bada gratis på de tempererade utebaden

Med Händer på lovet-kortet kan du sommaren 2021 bland annat bada på kommunens tempererade utebad . På Umelagunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster gäller kortet i juni och augusti, på Obbolabadetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på Vallabadetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Hörnefors gäller kortet hela sommaren.

Följ myndigheternas riktlinjer

De flesta arrangemang som arrangeras under sommarlovet har särskilda restriktioner och många kräver att du anmäler dig i förväg. Läs mer i respektive arrangemang och följ de . Följ råd och restriktioner från myndigheter när du deltarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Aktiv fritid

Du och alla andra ska kunna ha en aktiv fritid, även i virustider. I lovkalendern nedan finns tips på aktiviteter under sommarlovet men på webbsidan Aktiv fritidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har vi också samlat många uteaktiviteter som passar hela familjen.

Fritidsbanken på turné

Fritidsbanken Umeålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är på rörelseturné i kommunen och lånar ut sport- och fritidsutrustning utan kostnad.

Är du arrangör?

Är du arrangör av aktiviteter under loven får du gärna lägga in dina arrangemang i lovkalendern. Om du har fått bidrag av Umeå kommun för att arrangera under sommarlovet finns också logotyp och en del material att ladda ner.

Mer information till dig som är arrangör

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 juni 2021
Publicerad: 10 april 2019
Sidan publicerad av: Sara Stenberg