Kontakta Ung i Umeå kommun

Ung i Umeå kommun

Kontakta Umeå kommun

Telefon: $municipality.phone

Besöksadress: $municipality.address
Öppettider: $municipality.hours

Händer på lovet

Under lovet finns massor med roliga saker att göra för alla barn och unga. Och det ska inte kosta mycket att ha ett riktigt roligt lov. Här hittar du våra bästa tips under loven!

Under lovet har också flera bad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., mötesplatser för unga och bibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. öppet. Under allmänhetens tider Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan vem som helst besöka våra idrottsanläggningar utan kostnad och utan att boka tid. På webbsidan Aktiv fritid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har vi samlat tips på roliga aktiviteter som passar hela familjen, de flesta utomhus.

Lovkalendern – Händer på lovet

I lovkalendern nedan finns många fler roliga aktiviteter för hela familjen. En del aktiviteter kräver att du anmäler dig i förväg, mer information finns under varje aktivitet.

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och friluftsutrustning som du kan låna helt gratis i 14 dagar. Fritidsbanken finns på Ålidhem centrum i Umeå.

Fritidsbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du arrangör av aktiviteter under loven får du gärna lägga in dina arrangemang i lovkalendern. Om du har fått bidrag av Umeå kommun för att arrangera under lovet finns också en logotyp att ladda ner.

Mer information till dig som är arrangör

Sök bidrag för att arrangera lovaktiviteter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ser du inte kalendern?

Om kalendern inte laddar kan du se alla lovaktiviteter på alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. under kategorin Skollov.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 maj 2023
Sidan publicerad av: Sara Stenberg