öppen verksamhet

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan
Telefon: 090-16 59 53

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag–fredag 08.00–17.00

Sommar med Kulturskolan

Under sommaren har vi flera olika aktiviteter runt om på fritidshem och förskolor, men vi har också kurser och workshops för barn och unga runt om i stan! Vissa kräver anmälan, andra är drop in. Läs mer om sommarens aktiviteter här!

Sommar med Kulturskolan

Terminsavslutningar VT 2023

Nu är det snart sommar, och Kulturskolans alla grupper avslutar terminen på olika storslagna sätt! Förutom hela långa listan nedan så har vi också flera avslutningar tillsammans med grundskolor på skolornas avslutningsdagar, tex på Backenskolan, Bräntbergsskolan och Mariehemsskolan, men också på många fler. Varmt välkomna att ta del av våra konserter, vernissager, visningar och uppspel!

Här hittar du datum och schema för vårens alla konserter

 

Biblioteksföreställningar

Kulturskolan samordnar de föreställningar som visas på biblioteken runt om i Umeå. Här hittar du en sammanställning av vårens föreställningar. Samtliga föreställningar är kostnadsfria, men platsbiljett krävs. Dessa hämtar du på respektive bibliotek.

Scenkonst och program på bibliotek vt. 23 Öppnas i nytt fönster.


en gul bakgrund med svarta symboler för oknytt

Nu är Skapande lördag slut för våren! Vi vill tacka alla besökare som kom och skapade, såg teaterföreställningar och provade på att spela instrument.

Skapande lördag är en gratis familjeaktivitet på Kulturskolan Hamnmagasinet. Här får både små och stora barn göra olika typer av skapande aktiviteter, det kan vara skapande i ateljén, dansa eller spela trummor, prova på ett instrument, leka i sagorummet eller testa på att göra cirkuskonster.

Skapande lördag är slut för terminen. Varmt välkomna åter 30 september!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 juni 2023
Sidan publicerad av: Emma Skog