Anmälan och Avgifter

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Vill du börja i Kulturskolan?- Boka din kurs i kurskatalogen

I vår digitala kurskatalog kan du se våra kurser och grupper, vilka lediga platser som finns, dagar och tider och boka en plats som passar dig på direkten.

OBS: På grund av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd kommer vi inte öppna våra kurser och ta in nya deltagare i början på denna termin. Vi har däremot infört några distanskurser som det finns möjlighet att söka. Varmt välkomna till Kulturskolan

I och med införandet av denna digitala kurskatalog tar vi bort vårt gamla kösystem. Istället är det först till kvarn som gäller. Läs gärna mer om våra kurser under ”utbud” så du hinner förbereda dig på vad du vill ansöka till inför kurskatalogsläppet inför höstteminen.

Här hittar du information om vårt kursutbud

Ytterligare platssläpp
Platser blir lediga kontinuerligt, särskilt under terminsstarterna. Så bevaka gärna katalogen om du inte hittar det du söker. Gör en intresseanmälan om alla kurser du är intresserad av är fulla. Detta är inte en köplats, utan hjälper oss utveckla vår verksamhet utifrån era behov och önskemål.

Har du frågor rörande anmälan? Kolla på våra vanliga frågor och svar

Terminsavgift
Avgiften som ni betalar är för en plats i Kulturskola per termin. Avgiften faktureras i mars respektive oktober. När ni fått en plats kommer avgiften att debiteras 1 gång per termin.

Om ditt barn medverkar i flera ämneskurser inom kulturskolan ges en rabatt på 200:-. (exempelvis om ditt barn spelar ett instrument och deltar i en teatergrupp kommer teatergruppen kosta 400:-).

Terminskurs (inkl. Suzuki) 600 kr

(Terminskurs 2, 3 osv 400kr/termin. Obs. endast en kurs inom instrument/sång per elev är möjlig)

Kortkurs (6-8 tillfällen), El Sistema (frivillig) Småbarnsmusik, kör/ensemble/orkester 300 kr
(Om du redan går i en annan kurs på Kulturskolan, så får du vara med i orkestrar, ensembler och körer kopplade till ditt ämne utan att betala extra avgift)