Anmälan och Avgifter

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Öppettider: Måndag–fredag 08.00–17.00

Vill du börja i Kulturskolan?- Boka din kurs i kurskatalogen

Katalogsläpp för vårens kurser sker 12 januari 12:00. I vår digitala kurskatalog kan du se våra kurser och grupper, vilka lediga platser som finns, dagar och tider och boka en plats som passar dig på direkten.

I och med införandet av den digitala kurskatalogen hösten 2020 tog vi bort vårt gamla kösystem. Istället är det först till kvarn som gäller. Om platserna är slut kan du lämna en intresseanmälan. Detta är inte en köplats, utan vi använder intresseanmälan för att se var efterfrågan är som störst och för att utveckla verksamheten. Läs gärna mer om våra kurser här: vårt kursutbud

Ytterligare platssläpp
Platser blir lediga kontinuerligt, särskilt under terminsstarterna. Så bevaka gärna katalogen om du inte hittar det du söker. Gör en intresseanmälan om alla kurser du är intresserad av är fulla. Detta är inte en köplats, utan hjälper oss utveckla vår verksamhet utifrån era behov och önskemål.

Har du frågor rörande anmälan? Kolla på våra vanliga frågor och svar

Terminsavgift
Avgiften som ni betalar är för en plats i Kulturskola per termin. Avgiften betalas direkt vid anmälan eller faktureras i mars respektive oktober. När ni fått en plats kommer avgiften att debiteras 1 gång per termin.

Om ditt barn medverkar i flera ämneskurser inom Kulturskolan ges en rabatt på 200:-. (exempelvis om ditt barn spelar ett instrument och deltar i en teatergrupp kommer teatergruppen kosta 400:-).

Avgiftsbefrielse går att söka. Kontakta Beatrice Hammar beatrice.hammar@umea.se

Kurstyp

Terminskurs

600:-