Kontakta oss

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan
Telefon: 090-16 59 50

Besöksadress: Paradvägen 36 901 84 Umeå

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-17.00

Här finns kontaktuppgifter till oss som arbetar på Midgårdsskolan. Hittar du inte den du söker kan du ringa till vår reception på telefonnummer 090-16 59 50 eller till Umeå kommuns växel på telefonnummer 090-16 10 00 så hjälper de de dig vidare till rätt person.

Enkäter och undersökningar:

Vi får många förfrågningar om att genomföra enkäter och undersökningar på våra skolor, är du intresserad av att nå ut till våra elever och/eller personal?

Läs mer om hur vi hanterar enkäter och undersökningar och fyll i informationsformulär här.

Felanmälan

Klicka här för att felanmäla ärenden som gäller Midgårdsskolans lokaler

Policy för externa besökare och informationsspridning via bokbord

Vi vill vara en öppen plats där eleverna får kunskaper om samhället utanför skolan. Organisationer, myndigheter och politiska partier har därför möjlighet att besöka oss. Däremot är skolan inte en plats för kommersiell marknadsföring.

För att inte öka risken för smittspridning tar vi utifrån rådande läge inte emot externa besökare. Detta kan dock komma att ändras under våren beroende på hur läget ser ut framöver.

Mer information om vad som gäller för externa besökare och hur du och din organisation gör för att besöka oss hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vill du hyra lokal hos oss?

Utifrån målsättning att hålla nere antalet personer som vistas i skolans lokaler och minska smittspridning av Covid -19 görs fram till 1 mars 2022 inga externa lokaluthyrningar på Midgårdsskolan. Detta kan komma att ändras när nya direktiv kommer.

Läs mer om lokaluthyrning här.

Elin Sjöström Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är samordnare för VFU på Midgårdsskolan. Under din första dag som VFU-student hos oss kommer hon att möta upp dig och hålla ett kort introduktionsmöte där du får information om annat som kan vara bra att veta. Om du har några frågor kring inför din VFU kan du kontakta henne via telefon eller e-post.

Varmt välkommen till oss Midgårdsskolan!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 februari 2022
Sidan publicerad av: Carina Ovesson