Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan

Besöksadress: Regementsområdet, Umestans Företagspark, hus 200, 903 47 Umeå

Här finns kontaktuppgifter till oss som arbetar på Midgårdsskolan. Hittar du inte den du söker kan du ringa till vår reception på telefonnummer 090-16 59 50 eller till Umeå kommuns växel på telefonnummer 090-16 10 00 så hjälper de de dig vidare till rätt person.

Policy för externa besökare och informationsspridning via bokbord

Vi vill vara en öppen plats där eleverna får kunskaper om samhället utanför skolan. Organisationer, myndigheter och politiska partier har därför möjlighet att besöka oss. Däremot är skolan inte en plats för kommersiell marknadsföring.
Mer information om vad som gäller för externa besökare och hur du och din organisation gör för att besöka oss hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du hyra lokal hos oss?

Midgårdsskolans lokaler kan hyras av interna/externa grupper under förutsättning att det inte påverkar skolans ordinarie verksamhet. Läs mer om lokaluthyrning och anmäl ditt intresse här.

Elin Sjöströmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är samordnare för VFU på Midgårdsskolan. Under din första dag som VFU-student hos oss kommer hon att möta upp dig och hålla ett kort introduktionsmöte där du får information om annat som kan vara bra att veta. Om du har några frågor kring inför din VFU kan du kontakta henne via telefon eller e-post.

Varmt välkommen till oss Midgårdsskolan!

Senast uppdaterad: 3 oktober 2019
Publicerad: 19 april 2017