Kontakta Bullmarks skola F–6

E-post:

Besöksadress: Flodavägen 5

Bild

Bullmark skola är en liten skola på landet. Här går elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan ligger vackert belägen intill Sävarån  och ett stenkast från flera stora grönområden.

På skolan finns ett stort arbetslag, bestående av pedagoger i skola/fritidshem och personal för kök/städ. Vi arbetar nära tillsammans men är även uppdelade i mindre arbetsgrupper efter olika ansvarsområden. För skolan finns en rektor som förutom skolan också har Hissjö skola, i sitt ansvarsområde.

Gemenskap, trygghet och delsaktighet

Vi är en mindre skola vilket möjliggör att vardera elev kan synliggöras och vi arbetar för att eleverna ska känna en delaktighet i vad som sker på skolan. Vi tror att gemenskap, trygghet och delaktighet är en viktig grogrund i lärande och utveckling.

Vi anpassar våra lärstilar

Vi varierar lärstilar utifrån elevens behov. Att hitta vägar till ett lustfyllt lärande är en viktigt för oss. I arbetet får eleverna lära sig att använda IT som verktyg. I No och teknik har eleverna tillgång till NTA-lådor, ett tematiskt arbetsmaterial i NO och teknik. En gång i veckan åker eleverna i årskurs 3–6 till Sävar för undervisning i slöjd.

Fadderverksamhet

I faddergrupperna lär barnen från de olika klasserna känna varandra lite närmare. Samarbete, trygghet, respekt och ansvar för sig själv och gruppen är delar som är viktiga i arbetet.

Lokalplanering

Senast uppdaterad: 21 maj 2018