Kontakta Site Page

Site Page

Ansökan Tegs centralskola

Har du frågor om skolplacering eller skolbyte, kontakta Pedagogiska placeringsenheten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tjänst/blankett

Mer information

Söka skola, skolbyte, flytta till kommunen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sökperiod till årskurs 7, januari 2022

Ansökan musikinriktning Tegs centralskola , 114.4 kB, öppnas i nytt fönster.

Ansökan senast 22 januari 2022

Ansökan ishockeyinriktning Tegs centralskola , 139.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Ansökan senast 22 januari 2022

Anmäla avsägning av kommunal skolplacering Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skolskjuts vid växelvis boende och val av skola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer om regler, kontakt för frågor om skolskjuts Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan om frånvaro och ansökan ledighet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lov och läsårstider Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ansökan specialkost Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ansökan om modersmålsundervisning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om modersmål Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppsägning av modersmålsundervisning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mottagande av nyanländ elev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vårdnadshavare eller kontaktperson till nyanländ elev ska inför ansökan till grundskola (6–15 år) vända sig till Mottagningsenheten, vid Kompetenscentrum för flerspråkighet.

Senast uppdaterad: 1 juni 2021
Publicerad: 2 januari 2018