Mariehemsgården

   AST

    

   På Mariehems fritidsgård har vi två vardagskvällar i veckan riktade åt ungdomar med AST. Nyckelorden i denna verksamhet är trygghet, långsiktighet och tydlighet. Från hösten 2019 ansluter AST-verksamheten på Hartvigsgården till Mariehems fritidsgård, vilket gör att vi får mycket bättre samordning och mer personal- och lokalresurser för ett bredare utbud av aktiviteter.

    

   Här på hemsidan för Mariehems fritidsgård finns mycket mer information om vår AST-verksamhet. Kika efter vår färgkodning: sådant på vår hemsida som går i kalla färger (blått, grönt) är generellt information tänkt till just dig som vårdnadshavare för ungdom med AST.

    

   Verksamheten för ungdomar med AST hette tidigare Måndagsgruppen. Vi arbetar successivt bort det namnet. Vår verksamhet för ungdomar med AST är inte något udda inslag som behöver ett eget namn, utan en fullt integrerad och fullvärdig del av Mariehems fritidsgårds verksamhet. Fritidsgården är precis lika stor del för den som har AST som vem som helst annan. Därför kommer vi framöver bara heta Mariehems fritidsgård, helt enkelt.

    

   Mariehems fritidsgård. För ungdomar 13-25 år med AST.

   Måndagar kl. 18-21 för de yngre. Onsdagar kl. 18-21 för de äldre.


   Hade du nytta av informationen?  
   (1 röster)

   Linda Johansson

   arbetsledare
   090-16 56 62
   072-200 56 62
   linda.johansson@umea.se
    

   Ulrik Wemmenhed

   fritidsledare
   090-16 56 64
   070 611 56 64
   ulrik.wemmenhed@umea.se

   Sidan granskad av Linda Johansson

   2019-05-21

   På www.umea.se/ung samlar vi information och länkar för att du som är ung i Umeå kommun lätt ska kunna få hjälp och hitta den information du söker.