Athena fritidsgård

För föräldrar

Som förälder är du alltid välkommen till Athena fritidsgård. Titta förbi och säg hej eller stanna på en kopp kaffe eller te.

Athena fritidsgård bedriver öppen verksamhet för ungdomar i åldern 13-17 år. Det betyder att ungdomar får komma och gå som de vill.

På Athena jobbar vuxen och ansvarsfull personal. Vi jobbar för att ungdomarna ska få bestämma vad vi ska hitta på under kvällar och helger.

Prata med oss om du känner oro

Om du som förälder känner oro för ditt barn eller andras barn och inte vet vad du ska göra är du mer än välkommen att kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälp dig.

Vi finns på Ersängskolan dagtid. Vill du besöka oss på kvällstid hittar du oss på Athena fritidsgård tisdag, onsdag, torsdag,  fredag- och lördagkvällar.

Det går bra att ringa till oss för att höra om just ditt/dina barn är på fritidsgården. Du kan även ringa om du till fritidsgården som hjälper dig vidare vid behov: 090-16 45 42
      Hade du nytta av informationen?
      (33 röster)

Sidan granskad av Gerda Berglund

2014-01-23

På www.umea.se/ung samlar vi information och länkar för att du som är ung i Umeå kommun lätt ska kunna få hjälp och hitta den information du söker.