Kontakta Ung i Umeå kommun

Ung i Umeå kommun

Kontakta Umeå kommun

Telefon: $municipality.phone

Besöksadress: $municipality.address
Öppettider: $municipality.hours

bild på hand som håller en mobil som visar ungwebben

Välkommen till vår nya webbplats för unga!

Nu har vi äntligen en ny webbplats för ungdomar i Umeå kommun. Sidan ska vara bättre anpassad för mobilen än vår förra webbplats. Vi har även rensat upp bland informationen för att det ska bli lättare för dig att hitta det du söker. Nytt är också att alla fritidsgårdar nu har ett instagramkonto som du kan följa för att få veta vad som händer på gården.

På vår webbplats kan du bland annat hitta öppettider, kontaktuppgifter till personal, händer på lovet-kalendern och annat som kan vara bra att veta som rör fritidsgårdar och Ungdomens hus.

Alla mötesplatser har nu instagram

En förändring är också att vi kommer att använda främst instagram för att berätta om vad som händer på våra fritidsgårdar istället för att lägga upp nyheter här på webbplatsen. Våra instagraminlägg har vi även här på webben för att du ska kunna välja om du vill följa dem här eller i din instagram-app. Samtliga instagramflöden hittar du på respektive fritidsgårds webbsida. För att du ska få koll på vad som händer på våra gårdar kommer vi fortsätta använda sms-utskick för dig som är prenumerant och träffa dig på skolan.

Läs mer om Ungdomskortet och sms-utskick

Kontakta oss om du hittar något som blivit fel

Vi håller fortfarande på med att utveckla sidan, därför kan det hända att det ser lite glest ut på vissa sidor. Om du hittar något som ser konstigt ut eller om du saknar något så blir vi superglada om du skickar in det du hittat via vårt formulär.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 juni 2019
Publicerad: 12 juni 2019
Sidan publicerad av: Jenny Brantholm