Skapande lördag 12 februari

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan
Telefon: 090-16 59 53

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag–fredag 08.00–17.00

Lek i vårt sagorum och klä ut dig i vår teatergarderob!

DAGENS KULTURPROGRAM: Magda Andersson ger föreställningen Vad är kärlek? Alla hjärtans show
Vad är kärlek? Vi klurar på den frågan med hjälp av sånger om vänskap, om att vara kär, om familj och olika sätt att uttrycka kärlek. Är kärlek alltid enkelt och hur kan det kännas om det inte är det? Det här är en glamourös musikföreställning som blandar sång, skratt och allvar medan vi tillsammans funderar kring vad kärlek är.
Ges vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn från 3 år

DANS: Prova på modern västafrikansk dans med Didier Blekou. Tillsammans får ni röra på kroppen till tonerna av härlig musik! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12.00!

TRUMMOR: Prova spela Djembetrummor med Didier. Vi fyller rummet med rytmer och alla kan vara med! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl. 12.00!

SKAPA I ATELJÉN: I vår stora ateljé får små och stora skapa tillsammans utifrån dagens tema. Här får ni prova på att skapa med olika tekniker och material. Pedagoger finns alltid på plats för att inspirera och hjälpa till.

TEATERGARDEROBEN: Ett rum fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

SAGORUMMET: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

LEK OCH SPEL: Spela spel, prova på mjukbowling, rocka rock-ring eller spela ett jätte-jenga

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 januari 2022
Sidan publicerad av: Emma Skog