Skapande lördag 1 februari

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan
Telefon: 090-16 59 53

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag–fredag 08.00–17.00

Lek i vårt sagorum och klä ut dig i vår teatergarderob!

Klä ut dig i vår teatergarderob och lek i vårt sagorum!

DAGENS KULTURPROGRAM: Divanteatern ger föreställningen Blues för en katt
En tvär och vresig gubbe lever ensam i skogen, med sina munspel och sina minnen. En stor koffert innehåller allt han behöver; notblad, kaffetermos och en röd fluga. En morgon är alla saker utplockade ur gubbens koffert och däri ligger istället en gammal luggsliten katt….Nu är det slut på lugnet! Så börjar en kringlig och krånglig historia om vikten av att ha en vän! En föreställning av Divanteatern. Ges vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn från 5 år.

DANS: Start Ca 13.15. Prova på modern västafrikansk dans med Didier Blekou. Tillsammans får ni röra på kroppen till tonerna av härlig musik! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12.00!

TRUMMOR: Prova spela Djembetrummor med Didier. Vi fyller rummet med rytmer och alla kan vara med! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl. 12.00!

SKAPA I ATELJÉN: I vår stora ateljé får små och stora skapa tillsammans utifrån dagens tema. Här får ni prova på att skapa med olika tekniker och material. Pedagoger finns alltid på plats för att inspirera och hjälpa till.

TEATERGARDEROBEN: Ett rum fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

SAGORUMMET: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

LEK OCH SPEL: Spela spel, prova på mjukbowling, rocka rock-ring eller spela ett jätte-jenga

CAFÉ HAMNEN: Öppnar redan kl. 11.30. Ta en paus och fyll på med energi i vårt barnvänliga café! Här säljs både mat och gofika. Mjölk och glutenfria alternativ finns alltid.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2020
Sidan publicerad av: Emma Skog