Skapande lördag 30 oktober
Tema: Eld och magi

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan
Telefon: 090-16 59 53

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag–fredag 08.00–17.00

Bild

DAGENS KULTURPROGRAM: Trollkarlen Magic PeppeMagic Peppe är en trollkarl med många års erfarenhet av att trolla för alla olika åldrar! Magic Peppe bjuder på en magishow med en blandad finess av humor, trolleri och magi. Föreställningen ges vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00. För barn från 4 år Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00.

SKAPA I ATELJÉN: I vår stora ateljé får små och stora skapa tillsammans Denna lördag gör vi Magiska, eldiga fingerdockor! Kom och skapa din egen fingerdocka. Prova sen att göra en egen magishow för dina nära och kära, nere i vår dockteaterscen. Pedagoger finns på plats för att inspirera och hjälpa till.

DANS: Prova på modern västafrikansk dans med Didier Blekou. Tillsammans får ni röra på kroppen till tonerna av härlig musik! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12.00!

TRUMMOR: Prova spela Djembetrummor med Didier. Vi fyller rummet med rytmer och alla kan vara med! Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl. 12.00!

TEATERGARDEROBEN: Ett rum fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

SAGORUMMET: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

OBS: Vi har fortfarande begränsat antalet besökare till 80st och det är en in/en ut principen som gäller om det blir fullt. Fikaförsäljning sker, om än i mindre skala än tidigare år och betalning sker endast med swish. 
Biljetter till föreställning, dans och trummor finns att hämta när vi öppnar kl. 12. Varmt välkomna!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 oktober 2021
Sidan publicerad av: Emma Skog