Skapande lördag Upplev 26 sep

26 sep
Umea
Bild

Myrorna Nissin och Pock, kämpar varje dag med att bära barr till stacken – det viktigaste jobbet i skogen. En dag, när de vilar vid en pöl, upptäcker de småbarn som simmar runt i vattnet. Småbarnen är ensamma och övergivna och kan ingenting. Nissin och Pock bestämmer sig för att ta sitt ansvar och ta hand om småbarnen: De startar en skola!

I en pöl är en musikteater för barn, skriven av Monica Ring och Anna Jakobsson, efter en bok av Karin Cyrén med samma titel. Föreställningen blandar lek med ett uns av allvar. För barn 3-6 år.

Hösten 2020 har vi anpassat oss efter covid19 och därför måste du välja om du vill besöka Skapande lördag upplev och Skapande lördag Skapa själv.

Varje föreställning visas i Fack 2, Hamnmagasinet. Det är en större lokal och våra värdar kommer anpassa platserna så att avstånden blir enligt rekommendationer. Självklart får vuxna och barn sitta bredvid varandra.

Det blir två föreställningar varje lördag 12:30 samt 14:00. Åldersrekommendationer är endast rekommendationer, självklart kan både yngre och äldre barn följa med. Vi kan tyvärr inte öppna upp vårt café detta år och vi undanber er att förtära medhavd fika i våra lokaler.

Biljetter släpps digitalt på https://www.skola.umea.se/skolor/kulturskolan/kurser-och-utbud/skapande-lordag.htmllänk till annan webbplats

Läs mer om Skapande lördag och höstens program på www.umea.se/kulturskolanlänk till annan webbplats

Datum: 26 september 2020
Ort: Umea
Plats: Kulturskolan Hamnmagasinet. Västra strandgatan 4
Pris: Gratis! Gratisbiljetter finns att boka digitalt.
Senast uppdaterad: 24 september 2020
Publicerad: 24 september 2020