Skapande lördag Upplev 17 okt

Umea
Bild

I ”Kristinas Musiklekis” får barnen följa med in i musikens värld. De får lyssna och sjunga kända visor, men också vara kompositörer eller dirigenter som skapar och improviserar fram musik tillsammans. Barnen får också på ett lekfullt sätt lära sig om musik: noter, dynamik (starkt/svagt), musikalisk artikulation mm. - lite som ett musikaliskt ”Fem myror är fler än fyra elefanter”

Grundtanken är att locka till att musicera och finna glädjen och leken i musiken. För barn från 4 år. Medverkande är Kristina Sturk och Anders Winterstam.

Föreställningen ges vid två tillfällen. Start 12:30 samt 14:00

Hösten 2020 har vi anpassat oss efter covid19 och därför måste du välja om du vill besöka Skapande lördag upplev och Skapande lördag Skapa själv.

Varje föreställning visas i Fack 2, Hamnmagasinet. Det är en större lokal och våra värdar kommer anpassa platserna så att avstånden blir enligt rekommendationer. Självklart får vuxna och barn sitta bredvid varandra.

Det blir två föreställningar varje lördag 12:30 samt 14:00. Åldersrekommendationer är endast rekommendationer, självklart kan både yngre och äldre barn följa med. Vi kan tyvärr inte öppna upp vårt café detta år och vi undanber er att förtära medhavd fika i våra lokaler.

Biljetter släpps digitalt på https://www.skola.umea.se/skolor/kulturskolan/kurser-och-utbud/skapande-lordag.htmllänk till annan webbplats

Läs mer om Skapande lördag och höstens program på www.umea.se/kulturskolanlänk till annan webbplats

Datum: 17 oktober 2020
Ort: Umea
Plats: Kulturskolan Hamnmagasinet. Västra strandgatan 4
Pris: Gratis! Gratisbiljetter finns att boka digitalt.
Senast uppdaterad: 24 september 2020
Publicerad: 24 september 2020