Skapande lördag Upplev 10 okt

Umea
Bild

Jazzvisor med Magda. En samling av vackra, roliga och ösiga jazzvisor som passar stora och små. Kända låtar och allsångsinslag blandas med mer välgömda pärlor, och tolkas på ett uttrycksfullt och medryckande sätt.

Innehåller sånger av Astrid Lindgren, Georg Riedl, Tove Jansson, Jojje Wadenius mfl. På scenen Magda Andersson och Pianist. För barn från 3 år.

Föreställningen ges vid två tillfällen. Start 12:30 samt 14:00

Hösten 2020 har vi anpassat oss efter covid19 och därför måste du välja om du vill besöka Skapande lördag upplev och Skapande lördag Skapa själv.

Varje föreställning visas i Fack 2, Hamnmagasinet. Det är en större lokal och våra värdar kommer anpassa platserna så att avstånden blir enligt rekommendationer. Självklart får vuxna och barn sitta bredvid varandra.

Det blir två föreställningar varje lördag 12:30 samt 14:00. Åldersrekommendationer är endast rekommendationer, självklart kan både yngre och äldre barn följa med. Vi kan tyvärr inte öppna upp vårt café detta år och vi undanber er att förtära medhavd fika i våra lokaler.

Biljetter släpps digitalt på https://www.skola.umea.se/skolor/kulturskolan/kurser-och-utbud/skapande-lordag.htmllänk till annan webbplats

Läs mer om Skapande lördag och höstens program på www.umea.se/kulturskolanlänk till annan webbplats

Datum: 10 oktober 2020
Ort: Umea
Plats: Kulturskolan Hamnmagasinet. Västra strandgatan 4
Pris: Gratis! Gratisbiljetter finns att boka digitalt.
Senast uppdaterad: 24 september 2020
Publicerad: 24 september 2020