Skapande lördag Upplev

19 sep
Umeå
Bild

Lennart! med Teater Oland

Kom till Skapande lördag den 19 september! Lenn och Art hittar en skattkista på havets botten. Den är fylld av Lennart Hellsings ramsor och sånger. En upp-och-nervänd och bak-och-framlänges hyllning till Lennart Hellsing. Med skrotorkester!

Boka din biljett på https://www.skola.umea.se/skolor/kulturskolan/kurser-och-utbud/skapande-lordag.htmllänk till annan webbplats

Teater Oland ger föreställningen: Lennart!
Långt ner på havets botten hittar vi en kista och i den finns en skatt: Allt från brokiga djur till gula strumpor och en vante med hål i. Och med lite tur kan man locka upp både drottningen av Saba och en trekantig gubbe ur den.”
Lenn och Art hittar en skattkista på havets botten. Den är fylld av Lennart Hellsings ramsor och sånger. En upp-och-nervänd och bak-och-framlänges hyllning till Lennart Hellsing. Med skrotorkester!

För barn från 4 år. Denna lördag blir det två föreställningar. start 12:30 samt 14:00

_______________________________________________

Hösten 2020 har vi anpassat oss efter covid19 och därför måste du välja om du vill besöka Skapande lördag upplev och Skapande lördag Skapa själv.

Biljetter släpps via webb och sociala medier torsdag kl. 12:00
Boka din biljett på https://www.skola.umea.se/skolor/kulturskolan/kurser-och-utbud/skapande-lordag.htmllänk till annan webbplats

Läs mer om Skapande lördag och höstens program på www.umea.se/kulturskolanlänk till annan webbplats

Mer information
Datum: 19 september 2020
Tid: 12:00 - 15:00
Ort: Umeå
Plats: Kulturskolan, Hamnmagasinet. Västra strandgatan 4
Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 september 2020
Publicerad: 17 september 2020
Sidan publicerad av: Emma Skog