Skapande lördag: Skapa själv

19 sep
Umeå
Bild

I vår teatergarderob finns kostym för både små och stora

Kom till Skapande lördag Skapa själv! I vår ateljé målar vi med torrpastell till tonerna av levande musik, i sagorummet kan du leka fritt och du kan även prova på att spela trummor! Boka biljett idag!

Skapande lördag Skapa själv:
I ATELJÉN: I vår stora ateljé får små och stora skapa tillsammans utifrån dagens tema. Här får ni prova på att skapa med olika tekniker och material. Pedagoger finns alltid på plats för att inspirera och hjälpa till. Lördag den 19 september är temat musik:

Måla musik- Komponera med färg
Ta kritan, lyssna på den levande musiken. Låt kritan följa musikens toner och göra ett mönster på det svarta papperet. Titta. Jobba vidare på bilden med pastell kritor. Med Vasilij Kandinskys konst som inspiration låter vi besökarna måla till levande musik.

TRUMMOR: Prova spela Djembetrummor med Didier. Vi fyller rummet med rytmer och tillsammans skapar vi musik!

TEATERGARDEROBEN: Ett rum fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

SAGORUMMET: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.
__________________________________________________________________________________________________

Kom till Skapande lördag! Hösten 2020 har vi anpassat oss efter covid19 och därför måste du välja om du vill besöka Skapande lördag upplev och Skapande lördag Skapa själv.

Biljetter släpps via webb och sociala medier torsdag kl. 12:00

Läs mer om Skapande lördag och höstens program på www.umea.se/kulturskolanlänk till annan webbplats

Mer information
Datum: 19 september 2020
Tid: 12:00 - 15:00
Ort: Umeå
Plats: Kulturskolan, Hamnmagasinet. Västra strandgatan 4
Pris: Gratis
Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 september 2020
Publicerad: 17 september 2020
Sidan publicerad av: Emma Skog