För barn 0-7 år

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Viktigt meddelande gällande anmälan till Kulturskolan

Vi tar just nu endast in anmälningar för följande kurser:

För att läsa mer och anmäla dig till dessa, klicka dig vidare i listan:

Kulturskolan inför ett digitalt anmälningssystem.

I början av läsåret 20/21 kommer du kunna anmäla dig/ditt barn till våra kurser i en digital kurskatalog.

Information om hur du anmäler dig kommer vara tillgänglig på hemsidan senast 17 augusti.

Fram till dess är anmälan stängd.

Du som tidigare anmält dig/ditt barn men ännu inte fått plats på någon kurs kommer att få tillgång till den nya kurskatalogen lite tidigare. Du kommer få ett mejl om detta i augusti.

I vanliga fall har vi antagning till våra kurser i instrument och sång under terminens gång om platser blir lediga. På grund av rådande sistuation med covid-19 har vi pausat antagningen av nya elver. Ni som i dagsläget står i kö kommer få information om antagning enligt ovan.

På Kulturskolan kan barn 0-7 år prova på flera olika kulturuttryck. Dels inom vår öppna verksamhet Skapande lördag och i grupper och kortkurser.

Ämneskurser

Verksamhet för förskolor, fritids, särskolor och skolor

Senast uppdaterad: 24 april 2020
Publicerad: 27 november 2019