Nu startar Skapande Lördag!

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan
Telefon: 090-16 59 53

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag–fredag 08.00–17.00

Välkommen på Skapande Lördag i höst! Skapande lördag är en gratis familjeaktivitet på Kulturskolan Hamnmagasinet med öppettiderna 12.00-15.00. Här får både små och stora barn göra olika typer av skapande aktiviteter, det kan vara skapande i ateljén, dansa eller spela trummor, prova på ett instrument, leka i sagorummet eller testa på att göra cirkuskonster. Vi har också flera läshörnor och krypin där barn kan få ta det lite lugnt. Allt med fokus på barnens kreativitet och rörelsefrihet. Varje lördag visar vi också en scenkonstföreställning vid två tillfällen.

Första lördagen, den 1 oktober visas föreställningen "Vem ser Dim?" En pjäs om att vara väldigt liten... men ändå inte minst... För barn från 2 ½ år. I ateljén skapar vi havsdjur och havsdemoner. Diana är på plats om du vill prova på Världsmusik -rytmik och sång från hela världen. Denna lördag kan du även prova på olika träblåsinstrument med Jens och Gerard! Självklart är vårt magiska sagorum och teatergarderob öppna för den som vill leka fritt!

På Skapande Lördag är alla barn välkomna, både barn med mycket spring i kroppen och barn som gärna vill ha det lite lugnare. Vi försöker alltid erbjuda en bredd av aktiviteter som ska passa så många som möjligt. Varmt välkomna till Kulturskolan Hamnmagasinet lördag 1 okt 12:00-15:00 (gratisbiljetter släpps när vi öppnar 12:00)

Läs mer om lördagens program och de kommande tillfällena på:

Skapande Lördag

Bild

Prova kostym i teatergarderoben och lek i sagorummet

Fler nyheter

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 september 2022
Sidan publicerad av: Emma Skog