Allspelet 2021

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

I över 30 år har musikfestivalen Umefolk arrangerats i Umeå. Barn och unga från oss på Kulturskolan har fått äran att inleda festivalen i det magiskt stora Allspelet i många år. Och trots att covid hindrar oss från att stå tillsammans på Iduns stora scen så hindrar det oss inte från att vara kreativa, hitta alternativa lösningar och bjuda på en underbar show.

Medverkande i årets digitala Allspel är folkmusikgrupperna Appendix, Folkhetten, Folkfräs, Folknytt, Finstämmarna samt alla barn i El sistema. Varmt välkomna till Allspelet- den digitala versionen. Sändningen börjar fredag 26/2 kl.19:00- missa inte det!

Länk till sändningen hittar du här:

Umefolk – Allspel och Stafettkonsert - Ensemble and Relay Concertlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bild från tidigare års Allspel