Årsmöte med Elevföreningen

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Välkommen till årsmöte med Kulturskolans Elevförening. Onsdag 14 oktober 18:30 i Valhalla. Vi bjuder på fika!

Alla barn och unga inom Kulturskolan erbjuds att gå med i Kulturskolans barn och ungdomsförening. Föreningens uppgift är att föra deltagarnas åsikter uppåt i organisationen och komma med förbättringsförslag. Deltagare och grupper inom Kulturskolan har även möjlighet att söka ekonomiskt stöd från föreningen till exempelvis resor och föreställningar. Ett medlemskap i elevföreningen ger även medlemsskap i RUM, Riksförbundet Unga Musikanterlänk till annan webbplats.

Inför årsmötet söker vi fler som vill engagera sig i styrelsen. Vill du veta mer om elevföreningen eller börja engagera dig? Kontakta Henrik Sjöberg på henrik.sjoberg@umea.se

Bild på megafon