Skapande lördag besöker Holmsund 12 september!

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Premiären av Skapande lördag hålls denna höst i Holmsund! Det bjuds på både föreställning, ateljéskapande och musikskapande! Öppet för alla barnfamiljer lördag den 12 september kl. 12:00-15:00. Gratisbiljetter delas ut från torsdag 10 september 10:00!- OBS: Föreställningen är inställd pga. sjukdom.

Biljetter
På grund av covid-19 har vi valt att ha biljetter till de olika aktiviteterna. Torsdag 10 september släpps biljetter till respektive pass och dessa går att hämta ut på Holmsunds bibliotek som har öppet torsdagar 10:00-20:00, fredagar 10:00-17:00 och specialöppet för oss lördagen den 12 september 12:00-15:00.

OBS: Föreställning: Cirkus Pimpinett- Inställd pga. sjukdom
Adolfs styrkenummer är det bästa numret på hela cirkusen! Alla vill se honom lyfta tungt och spänna sina muskler. Men en dag orkar Starke Adolf inte lyfta längre och Cirkusdirektören måste rädda cirkusens huvudnummer innan publiken kräver pengarna tillbaka. Går det att träna Svage Adolf till Starke Adolf igen? Kan man kanske pumpa upp hans muskler med en cykelpump? Eller finns det ett bättre sätt? Tänk om Starke Adolf bär en ny dröm inom sig?

Cirkus Pimpinett är en interaktiv cirkusföreställning av teater Nordcirkus för hela familjen med start 14:00. Inför föreställningen finns det möjlighet för 15 barn över 4 år, att delta i en workshop, med start 13:00. Dessa barn får sedan medverka i föreställningen! Biljetter till denna workshop finns även dessa att hämta på Holmsunds bibliotek från och med torsdag.

Ateljéprogram: Gör din egen vikbok
I Biblioteket dukar vi upp papper, sax och lim, och tillsammans med vår bildpedagog kan du skapa vikböcker som du dekorerar med kollage-teknik. Två pass med start 12:00, och 13:00. Aktiviteten passar något äldre barn och barn under 8 år är välkomna med föräldrar.

Musikprogram: Världsmusik med Diana och Karolina!
Tillsammans med våra musikpedagoger får du följ med på ett världsmusikaliskt äventyr! Genom rytm, rörelse och sång känner vi musiken och reser runt jorden. Två pass i Storsjöhallens yogarum, start kl 12:30 samt 13:30 för barn från 5 år.

Här hittar du mer information om Skapande lördag hösten 2020