Livestreamad hyllningskonsert - Ted Gärdestad med Johan Boding

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Kulturskolan bjuder in till en livestreamad lunchkonsert med Johan Boding! Onsdag 13 maj kl. 12:00!

Hälften av alla åk 2 elever i Umeås kommunala skolor har övat in ett urval av Ted Gärdestads låtskatt inför vårens Störstsjung, Kulturskolans gemensamma höst och vårkonsert på Folkets hus största scen Idun.I tider som dessa har vi dock behövt tänka om vårt koncept och konserten med Johan Boding blir istället live-streamad och eleverna deltar genom att sjunga med från sina klassrum.
Vårens solist är Johan Boding. Känd bland annat som solist i hyllningskonserter till Queen och han har även turnerat med Janne Schaffer och sjungit Ted Gärdestads låtar.

Ni kan se konserten här på Kulturskolans facebook-sida samt via vår youtube-kanal
Sändningen börjar 11:50 och konserten startar 12:00.
Varmt välkomna!

Störstsjung kommer att genomföras live om ett år istället dit årets 2:or inbjuds att vara med tillsammans med nästa års tvåor.