Kulturdemokratidag! 5 december

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

Vill du vara med och bestämma?!

Info

För: Samtliga elever i högstadiet, max 10 elever/skola. Ta gärna med en vuxen representant.
När och var: FIKA!, Väven, 5 december kl. 08:45-11:15
Logistik: Elever tar sig till Väven på egen hand. Eventuella bussar bekostas av respektive skola. Sävar, Hörnefors, Obbola och Holmsund kan kontakta Lisa Sandgren gällande bidrag för längre bussresa.
Rektorsansvar/anmälan: Rektor ska mejla lisa.sandgren@umea.se namnlista på de som planerar delta senast 18 november.

Torsdagen den 5 december är alla högstadieskolor välkomna att skicka max tio elever från varje skola till en kulturdemokratidag.

Kl. 08:45-11:00 träffas vi på FIKA!, Väven, för att tillsammans med de som bestämmer i kommunens kulturfrågor diskutera vad högstadiets elever vill ha, vill ha mer av och vill ha mindre av. Specifikt vill vi prata om utbudet till Skapande skola men även utbudet på Kulturskolan i Umeå.

Vi bjuder också på stand-up med Zinat Pirzadeh och gott fika.
Respektive rektor ansvarar för att skolan anmäler antal elever till lisa.sandgren@umea.se senast den 18 november.

Framträdandet av Zinat finansieras av Kulturrådets bodrag Skapande skola.
Läs mer om hur Umeå kommun samordnar bidraget för de kommunala grundskolorna.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster