Sagorum för alla! Hösten 2019

Kontakta Kulturskolan

Kulturskolan

Besöksadress: Umestan, Paradvägen 36 och Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4

En aktivitet för grupper från kommunens förskolor, familjedaghem och skolor.Kulturskolan i Umeå, Hamnmagasinet öppnar upp för inspirerande besök i Teaterns Magiska Värld!

Barngrupper erbjuds att komma och låna våra fina lokaler. Klä ut er i vår fullproppade teatergarderob, lek och skapa äventyr i vårt spännande sagorum.

För grupper från kommunens förskolor, familjedaghem, särskolor och skolor. Ca 15 barn åt gången. Lämplig ålder på barnen 4-8 år.

Lokal: Kulturskolan i Umeå, Hamnmagasinet. Hamnmagasinet, V Strandgatan 4 - ingång från älvsidan.

Övrigt: Kulturskolan lånar endast ut lokalen. Vi förutsätter att verksamheten leds av egen/egna pedagoger som följer gruppen.

Mat/fika: Det finns möjlighet att äta medhavd lunch/fika i entrén fack tre.

Nyhet: Vi kan nu erbjuda ett färdigt pedagogiskt material till alla som besöker oss på Sagorum för alla. I vår sagoväska finns det flera uppsättningar av kostym med alla figurer som finns med i sagan Bockarna Bruse. Med detta går det att leka fritt eller göra sagan.

Mer information/lediga tider/anmälan/bokning: Sagorum för allalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bild

Sagoväskan Bruse! Vi kan nu erbjuda ett färdigt pedagogiskt material till alla som besöker oss på Sagorum för alla!