Lokaluthyrning

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan
Telefon: 090-16 59 50

Besöksadress: Paradvägen 36 901 84 Umeå

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-17.00

Midgårdsskolans lokaler kan hyras av interna/externa grupper under förutsättning att det inte påverkar skolans ordinarie verksamhet. För att hyra en lokal skickar du in en inresseanmälan via webbformuläret för den salstyp (black box/aula eller övriga salar) som du önskar hyra. Anmälan är inte bindande eller en bekräftelse på bokning. Efter att vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig för att upprätta ett hyreskontrakt.

Våra lokaler

Midgårdsskolan erbjuder tio nationella gymnasieprogram och har flera estetiska program och kurser. Våra salar är anpassade för att möta gymnasieprogrammens olika behov och därför har vi en egen black box (Valhalla) samt flera dans-, musik-, teori- och teatersalar (övriga salar).

Boka lektionssal (klassrum, dans-, film-, musik- och teatersalar):

Utöver lektionssalar/klassrum har ett vi ett antal dans- och teatersalar, orkestersal samt en filmsal. Priset skiljer sig mellan de olika salstyperna. För bokning av aula/black box fyll i formuläret kallat "Boka aula/black box" längst ned på sidan.


Kontaktperson: * (obligatorisk)
Kontaktperson:

Fakturaadress (end. vid extern uthyrning):
Fakturaadress (end. vid extern uthyrning):
Boka aula/black box:

Valhalla är skolans aula och vår största lokal. Där har vi en stor scen med tillgång till ljudanläggning, ljussättning och publikläktare med plats för 260 personer. Valhalla kan exempelvis användas för att sätta upp dans-, musik-och teaterproduktioner men också för föreläsningar och konferenser.


Kontaktperson: * (obligatorisk)
Kontaktperson:


Kontaktuppgifter: * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter:

Typ av arrangemang: * (obligatorisk)
Typ av arrangemang:Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 maj 2020
Publicerad: 20 september 2018
Sidan publicerad av: Therése Swärd