Skolavslutning 2022

25 maj - 15 jul
090-16 59 50
midgardsskolan@umea.se

Onsdag den 15 juni är det skolavslutning på Midgårdsskolan. Utspringet för våra avgångselever sker cirka kl. 11.30 på skolans innergård (vid flaggstången).

Läsåret 2021/22 går nu mot sitt slut och för våra avgångselever väntar den stora dagen – studenten! Föräldrar, syskon, släkt och vänner är varmt välkomna att ta emot studenterna på skolgården efter vår avslutningsceremoni i Valhalla (aulan).

Studenterna springer ut från skolan kl. 11.30 och kommer ut på skolans innergård (vid flaggstången) där de samlas för att sjunga studentsången innan de möter upp nära och kära.

Allmän information

Allt fler elever firar studenten med champagnefrukost. Vi vill göra er uppmärksamma på att även avslutningsdagen är en skoldag och att alkohol inte är tillåtet. Eleverna informeras om att berusade studenter inte får delta i avslutningsceremonin. Alkohol kommer att beslagtas. Vi vill att skolavslutningen ska bli en glad och minnesvärd dag för alla.

Betygen kommer att skickas hem till eleverna i slutet av juni. OBS! Hjälp gärna era ungdomar att hålla reda på examensbeviset. Det är det enda originalbetyg de får och bör betraktas som en värdehandling. 

Program för avslutningsdagarna

Tis 14/6

Gymnasiet årskurs 1-2 och IMA och IMS

Innan eller efter avslutningsföreställningen träffas eleverna tillsammans med sin mentor (se mer information i klassens schema Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.).

11.00

Avslutningsföreställning för åk 1, IMA och Gy:sär, övriga lunch

12.00

Avslutningsföreställning för åk 2 och IMS, övriga lunch

Ons 15/6

Gymnasiet årskurs 3

Innan avslutningsceremonin i Valhalla träffas eleverna i årskurs 3 för att fira tillsammans med sin mentor. Skolan bjuder på tårta och dryck.

Cirka 08.20 -avslutas cirka 11.30 med utspring

Avslutning tillsammans med mentor (se tid och sal i klassens schema Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.). Eleverna för dialog med mentor angående upplägg.


Studentfotografering (se tid i klassens schema Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.)


Parkering

Det finns parkering i anslutning till skolan (se karta nedan). Parkeringsavgift betalas på plats.

Mer information
Datum: 25 maj 2022 - 15 juli 2022
Tid: 09:00 - 17:00
Plats: Midgårdsskolan, Regementsområdet/Umestan
Kontakt: 090-16 59 50 midgardsskolan@umea.se
Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 september 2022
Sidan publicerad av: Andreas Moberg