Midgårdslärare utsedd till årets lärare i Västerbotten

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan
Telefon: 090-16 59 50

Besöksadress: Paradvägen 36 901 84 Umeå

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-17.00

Vi på Midgårdsskolan är stolta och glada över att Cecilia Holm, lärare på Estetiska programmet med inriktning estetik och media, utsetts till årets lärare i Västerbotten.

Elever har möjlighet att nominera den lärare som de tycker ska få utmärkelsen Årets lärare och i år har över 30 000 elever från hela landet nominerat sina favoritlärare på mellan-, högstadie och gymnasienivå. En jury utser vinnarna utifrån elevernas motivering där vår Cecilia tilldelats utmärkelsen årets lärare i Västerbotten.

I vanliga fall prisas vinnarna på en gala men på grund av pandemin skjuts årets prisceremoni upp och vinnarna bjuds istället in till nästa års gala.

En inspiratör som stöttar och sprider glädje

Flera elever har nominerat Cecilia men nedan ses ett urval, varav några förkortats, av de fina motiveringar som skickats in till Lärargalan:

"Cecilia lärde mig att tro på mig själv och våga testa nya saker. Tack vare henne blev gymnasietiden otroligt utvecklande. Hon bjöd samtidigt på sig själv och gjorde undervisningen rolig. Hennes kreativitet vet inga gränser, vilket smittar av sig på hennes elever."

"Otroligt varm lärare som med sin entusiasm inspirerat och fortsätter att inspirera i liksom utanför klassrummet. Glad att få haft henne som lärare! Tack Cecilia!"

"Cecilia är så himla motiverad i sin lärarroll att man blir så sugen på att lära sig av henne! Hon var en stor stöttepelare under hela gymnasietiden och jag tycker hon förtjänar all kärlek hon kan få!"

"En underbar lärare som gör lektionerna roligare, på mer kreativare sätt och är en bra inspiration."

Fler nyheter

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 november 2020
Sidan publicerad av: Therése Swärd