Glad sommar önskar Midgårdsskolan

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan
Telefon: 090-16 59 50

Besöksadress: Paradvägen 36 901 84 Umeå

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-17.00

Festligt firande av årets studenter - förändrade förutsättningar gav upphov till nya traditioner i samband med årets avslutning.

Årets studentfirande delades, utifrån regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, upp i elva avslutningsceremonier som var utspridda under hela dagen för att följa de restriktioner som finns kring skolavslutningar.

Under avslutningsceremonin fick elever och mentor möjlighet att träffas, fika och säga hejdå till varandra. I samband med det visades en förinspelad avslutningsfilm med sång, musik, studenttal samt hälsningar från rektor och elevkår (se klippet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.). Därefter sprang eleverna, under ett regn av konfetti, ut från skolan till refrängen av Håkan Hellströms "Din tid kommer". På gården väntade skolans personal för att vinka av dem innan de sprang vidare ut i livet.

Våra avgångseleverna lämnar nu Midgårdsskolan för nya äventyr och vi önskar dem all lycka! Du som ska börja hos oss eller ska fortsätta på skolan hälsar vi varmt välkommen i höst. 

Glad sommar till er alla önskar vi på Midgårdsskolan!


Fler nyheter

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 juni 2020
Sidan publicerad av: Therése Swärd