Välkommen till oss på PRASO

21 nov - 10 mar
090-16 59 50
midgardsskolan@umea.se

Foto: Fredrik Larsson

Är du intresserad av något program men skulle vilja veta lite mer innan du bestämmer dig? Du som går i årskurs 9 är välkommen att göra ett PRASO-besök hos oss på Midgårdsskolan. Du följer en klass under en dag och testar hur det är att gå programmet.

Om du vill göra PRASO-besök hos oss fyller du i formuläret längre ner på sidan. Be gärna din studie- och yrkesvägledare eller vårdnadshavare om hjälp. När du anmält dig får du ett mejl med en kopia på din anmälan. Det är en bekräftelse på att du har fått en plats den dag du önskat.

Anmälan till PRASO

Du kan bara anmäla dig till ett program per anmälan. Det betyder att om du vill besöka två olika program måste du fylla i formuläret två gånger. 

Om du vill gå tillsammans med en kompis behöver den personen också göra en anmälan. Ni kan båda två skriva i fältet "övrig information" vem ni vill besöka programmet tillsammans med.

Stanna hemma om du är sjuk

Om du är förkyld eller har andra sjukdomssymtom vill vi att du avbokar ditt prasobesök. Du är alltid välkommen att boka ett nytt tillfälle.

Avboka PRASO

Om du inte kan komma det datum du bokat PRASO, vänligen avboka genom att klicka på den länk som finns i ditt bekräftelsemejl.

Vilket program vill du besöka?

Välj vilket program du vill besöka nedan. Om det inte går att klicka på ditt program beror det på att anmälan inte är öppen för det programmet än. Om det inte går att klicka på ett datum i anmälningsformuläret beror det mest troligt på att det tillfället är fullbokat. 

Obs! Vänligen anmäl dig bara till ett tillfälle per program. Då vi vet vi vilket datum du kommer och fler elever får möjlighet att göra praso hos oss.

Välkommen till oss på Midgårdsskolan!

Mer information
Datum: 21 november 2022 - 10 mars 2023
Tid: 08:00 - 17:00
Plats: Midgårdsskolan
Kontakt: 090-16 59 50 midgardsskolan@umea.se
Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 november 2023
Sidan publicerad av: Joel Sjödin