Välkommen till oss på Midgårdsskolan

29 nov - 11 feb
090-16 59 50
midgardsskolan@umea.se
Bild

Du som går i årskurs 9 och vill veta mer om Midgårdsskolan och våra program är varmt välkommen på besök hos oss. Även du som vårdnadshavare är välkommen på besök under vår informationskväll.

Skolbesöksveckan v. 47

Du som går i nian har haft möjlighet att anmäla dig till en dag under tisdag-fredag v.47 då du besöker två kommunala gymnasieskolor. Vi hoppas att ett besök på Midgårdsskolan hjälper dig att göra ett klokt val inför dina fortsatta studier. Läs mer om Skolbesöksveckan på Gymnasievalssajten.Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Praso

Praso innebär att du följer med en elev på det program du är intresserad av under en halv dag. Samtliga program erbjuder Praso-dagar. Praso pågår mellan vecka 48 och vecka 6 2023 och anmälan öppnar vecka 47.

Nytt! Infokväll för vårdnadshavare onsdag 30 november 2022

Efter önskemål kommer vi i år att välkomna vårdnadshavare till elever i åk 8 & 9 till en informationskväll i slutet av november. Du som vårdnadshavare är varmt välkommen till oss för att få mer information om skolan och våra program.

Öppet hus torsdag 19 januari 2023

Varje år har vi en informationskväll i januari då vi välkomnar både elever och vårdnadshavare till oss för att få mer information om skolan och de gymnasieprogram vi erbjuder. Då får du mer information om skolan, de gymnasieprogram vi erbjuder samt har möjlighet att ställa frågor, gå en rundvandring och besöka en lektion. Håll utkik här på skolwebben.

Tidigare aktiviteter inför gymnasievalet 2022

Nedan finns information om aktiviteter vi erbjudit tidigare under valperioden.

Skolbesöksveckan v. 47

Du som går i nian i Umeå kommun har möjlighet att anmäla dig till en dag under tisdag-fredag v. 47 då du digitalt besöker två kommunala gymnasieskolor. Vi hoppas att ett besök på Midgårdsskolan hjälper dig att fatta ett klokt val inför dina fortsatta studier.

Informationskväll 2022

Torsdag 20 januari är du som vill veta mer varmt välkommen till en digital informationskväll.

PRASO v. 48-6

Möjlighet att göra ett prasobesök på något av våra program.

Mer information
Datum: 29 november 2021 - 11 februari 2022
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Midgårdsskolan
Kontakt: 090-16 59 50 midgardsskolan@umea.se
Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 november 2022
Sidan publicerad av: Andreas Härgestam Arvidsson