Går du i åk 9? Välkommen till Öppet Hus v17!

24 apr - 25 apr
majabeskowgymnasiet@umea.se
Bild

När vi öppnar upp den nyrenoverade skolan i höst ska den vibrera av liv och lärande. Här ska du som elev känna trygghet och få ro att utvecklas i din egen takt. Alla ska få en utbildning av hög kvalitet som har nyfikenhet och kunskap i fokus. Hos oss finns det också mycket goda möjligheter till samarbete med universitet, näringsliv och föreningsliv.

I slutet av april kommer Maja Beskowgymnasiets lokaler att vara i stort sett klara. Passa på och se dig omkring i de nyrenoverade lokalerna, träffa rektor/lärare och blivande elever.

Du är välkommen till Öppet Hus onsdag 24 april och/eller torsdag 25 april. Vi har öppet kl. 18.30-20.00 båda kvällarna och ingång sker via skolans huvudentré (mot Blå Vägen). Vi bjuder såklart på fika!

Det finns gott om cykelparkeringar vid skolan. Även lokalbussarna går ofta. Linje nr 1, 2, 5, 7, 8 och 9 passerar i närheten av skolan. För tidtabeller se: tabussen.nulänk till annan webbplats. Om du kommer med bil kan du parkera på stora parkeringen med infart från Strombergs väg. Det är gratis parkering under kvällen.

Välkommen till oss på Maja Beskowgymnasiet!

Datum: 24 april 2019 - 25 april 2019
Plats: Maja Beskowgymnasiet