Anmälan/besök

Dragonskolan

Besöksadress: Dragongatan 1, 903 22 Umeå

Bild

Rörelsehindrade ungdomar har, tillsammans med anhöriga, möjlighet att besöka Riksgymnasiet i Umeå. Detta för att få en liten inblick i vad Riksgymnasiet som helhet kan erbjuda vad gäller utbildning, habilitering och elevhem. Alla besök planeras utifrån varje elevs individuella behov och önskemål.

Ni får träffa personal från skola, elevhem och habilitering för att få information om verksamheten. Ni får hjälp med ansökan till RH-gymnasiet och ansökan om bidrag till boende och resor under gymnasietiden.

För elever och anhöriga som har långt att resa, kan det i mån av plats ordnas övernattning i besökslägenheten på elevhemmet eller i vår träningslägenhet. Kontakta vår koordinator och syv för att planera besöket - kontaktuppgifter finns nedan.

Här nedanför kan du göra ansökan om RG-bidrag och ansökan till riksgymnasiet:

RG-bidrag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ansökan till Riksgymnasiet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jennifer Hedström

mejl