Komatsu Forest-stiftelsen

Kontakta Dragonskolan

Dragonskolan

Besöksadress: Dragongatan 1, 903 22 Umeå

I samband med starten av Dragonskolans Teknikcenter inrättade Komatsu Forest en stiftelse för utbildningens elever. "Komatsu Forest stiftelse" ska möjliggöra satsningar på ny teknik och kompetensutveckling. Stiftelsen förvaltar 10 miljoner kronor under 10 år.

Projektansökningar

Det är möjligt att söka pengar ur stiftelsen för att genomföra teknikprojekt som ökar intresset för teknik och främjar Dragonskolans Teknikcenter.

Ansökningarna behandlas två gånger årligen och sista ansökningsdag för projekt planerade för höstterminen är 1 april och sista ansökningsdag för projekt planerade för vårterminen är 1 september.

Härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns en länk till ansökningsformuläret.

Ansökan mejlas till anna.hohner@umea.se

Resestipendier​ Japan

Varje år delas tre resestipendier ut till elever som studerar vid Dragonskolans Teknikcenter (två elever från Teknikprogrammet och en elev från Industritekniska programmet eller El- och energiprogrammets inriktning Automation) och vid tiden för ansökan går i åk 2. Japanresan genomförs på hösten i årskurs 3.
Läs mer om resestipendietöppnas i nytt fönster
På Dragonskolans facebooksida finns bilder från tidigare studieresor till Japan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anna Hohner

mejl