Till dig som har en ungdom som tar studenten

Kontakta Dragonskolan

Dragonskolan
Telefon: 090-16 24 20

Besöksadress: Dragongatan 1, 903 22 Umeå

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-17.00

Läsåret 2021/22 går nu mot sitt slut och för våra cirka 700 avgångselever väntar den stora dagen – Studenten! I år kan vi äntligen fira studenten enligt tradition och glatt hälsa vårdnadshavare, syskon, släkt och vänner varmt välkomna att ta emot sina ungdomar vid utspringet som sker klockan 11.00. Kom gärna och fira med oss!

Dragonskolans studentavslutning onsdag 15/6

Program

9.00- 10.55 Avslultningsceremoni inne på skolan för studenter

11.00 - Utspring mot Dragongatan enligt schema nedan

Parkering

Parkering sker vid Curlinghallen till Nolias parkering. Parkeringsvärdar hjälper dig till lämplig plats, men det är dock viktigt att du kommer i god tid om du tänkt ta bilen. Vi vill samtidigt uppmärksamma dig på att Signalvägen är en utryckningsväg och det råder därför stoppförbud för fordon.

Utspring

Nedan ser du i vilken entré respektive program springer ut. Alla entreer vätter mot söder, dvs mot Dragongatan. Utspringet sker klockan 11.00.

C1: HV, VO, TE, IN, EE, GL, IMY, plug-in.

C2: BA, VF, SA,

C3: NA, EK, BF

C5: GYSÄR

Allmän information

Allt fler elever firar studenten med champagnefrukost. Vi vill göra er uppmärksamma på att även avslutningsdagen är en skoldag och att alkohol inte är tillåtet. Eleverna informeras om att alla flaskor och föremål som innehåller vätska omhändertas, samt att berusade studenter inte får delta i avslutningsceremonin. Skolan tillhandahåller vatten för de som önskar släcka törsten. Vi vill att skolavslutningen ska bli en glad och minnesvärd dag för alla.

Betygen kommer att postas hem till elevens folkbokföringsadress i slutet av juni. Tänk på att betyget är en värdehandling som ofta efterfrågas i samband med anställning. Var därför rädd om betyget!

Varmt välkomna!

Mats Spolander, Patrik Henriksson, Jennifer Hedström och Carola Jonsson

Dragonskolans rektorer

Fler nyheter

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 maj 2022
Sidan publicerad av: Madelene Tiger