Välkommen till oss på Dragonskolan

3 sep - 12 jun
dragonskolan@umea.se
Bild

Du som går i årskurs 9 och vill veta mer om Dragonskolan och våra program är varmt välkommen på besök hos oss i vinter. Även du som vårdnadshavare är välkommen på besök under vår informationskväll.

Skolbesöksveckan v. 47

Du som går i nian har haft möjlighet att anmäla dig till en dag under tisdag-fredag v. 47 då du besöker två kommunala gymnasieskolor. Vi hoppas att ett besök på Dragonskolan hjälper dig att fatta ett klokt val inför dina fortsatta studier.

PRASO

Du är alltid välkommen på ett PRASO-besök hos ett eller flera av våra program. PRASO innebär att du som går i nian har möjlighet att testa på ett program under en dag. Du följer med en elev på det program du är intresserad av och får se hur det är.

Anmälan för PRASO öppnar tisdag 19 november och stänger samtidigt som gymnasieantagningen, måndag 10 februari 2020. Även under omvalsperioden erbjuds oftast PRASO på de flesta programmen.

• Anmälan till PRASO öppnar under v. 47

Infokvällar

Onsdag 15 januari kl. 18.30-21.00 är det infokväll på Dragonskolan. Då är du, dina vänner och/eller vårdnadshavare välkomna till oss för att få mer information om skolan och de program vi erbjuder.

Mer information kommer att publiceras efter årsskiftet.

Datum: 3 september 2018 - 12 juni 2019
Plats: Dragonskolan