Inför Gymnasievalet 2021

17 nov - 10 feb
dragonskolan@umea.se
Bild

Du som går i årskurs 9 och vill veta mer om Dragonskolan och våra program är varmt välkommen på besök hos oss i vinter. Även du som vårdnadshavare är välkommen på besök under vår informationskväll.

Skolbesöksveckan v. 47

Du som går i nian i Umeå kommun har möjlighet att anmäla dig till en dag under tisdag-fredag v. 47 då du digitalt besöker två kommunala gymnasieskolor. Vi hoppas att ett besök hos oss hjälper dig att fatta ett klokt val inför dina fortsatta studier.

PRASO - besök ett program

Vi brukar erbjuda prasobesök (praktisk skolorientering) hos ett eller flera av våra program från och med vecka 48. Praso innebär att du som går i nian får följa med en klass för att prova på hur det är att gå där. Utifrån rådande läge med coronapandemin och i enlighet med riktlinjerna för Västerbotten kommer praso tyvärr inte att kunna erbjudas i samband med ordinarie valperiod (januari - februari).

Vi hoppas få möjlighet att ta emot prasobesök senare under våren och kommer att gå ut med information så snart vi vet mer.

Informationskväll 2021

Varje år har vi en informationskväll i januari då vi välkomnar både elever och vårdnadshavare till oss för att få mer information om skolan och de gymnasieprogram vi erbjuder i Gymnasievalet.

I januari 2021 kommer informationskvällen att ske i digital form, mer information om detta publiceras här på vår webbplats inom kort.

Välkommen till Dragonskolan!

Datum: 17 november 2020 - 10 februari 2021