Åk 9: Välkommen till oss på Dragonskolan

7 okt - 2 maj
Tel: 090-16 24 20
Mejl: dragonskolan@umea.se
Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Du som går i årskurs 9 (eller är vårdnadshavare till en elev i åk 9) och vill veta mer om Dragonskolan och våra program - här finns info inför gymnasievalet 2023:

Skolbesöksveckan v. 47

Du som går i nian (i Umeå eller i nån av Umeås kranskommuner) är varmt välkommen till Dragonskolan under v.47. Besöket sker någon av dagarna tisdag-fredag beroende på vilken skola du går på, du får mer information av din skola. Vi hoppas att besöket kommer att hjälpa dig att fatta ett klokt val inför dina fortsatta studier.

PRASO - besök ett program

Från och med vecka 48 och till och med vecka 6 erbjuder vi prasobesök (praktisk skolorientering) på våra gymnasieprogram. Praso innebär att du som går i nian får följa med en klass för att prova på hur det är att gå där - det här är ett jättebra tillfälle att känna efter om programmet/skolan passar dig. Anmälan öppnar under v.47-48.

Det finns nu fler tider att boka under omvalsperioden! Kolla in dessa! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nytt! Infokväll för vårdnadshavare måndag 28 november 2022

Efter önskemål kommer vi i år att välkomna vårdnadshavare till en elev i åk 8 & 9 till en informationskväll måndag den 28 november. Du som vårdnadshavare är varmt välkommen till oss för att få mer information om skolan och de gymnasieprogram vi erbjuder. Både lärare, elevhälsa, studie- och yrkesvägledare och rektorer finns på plats, du har möjlighet att besöka bokbord och ställa frågor och gå en rundvandring om du vill.

Infokväll för elever och vårdnadshavare 18 januari 2023

Varje år har vi en informationskväll i januari då vi välkomnar både elever och vårdnadshavare till oss för att få mer information om skolan och våra gymnasieprogram. Du har möjlighet att besöka programpresentationer under kvällen, träffa elever, lärare, rektor, ställa frågor och gå en rundvandring.

Mer information
Datum: 7 oktober 2022 - 2 maj 2023
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Dragongatan 1903 22 Umeå
Kontakt: Tel: 090-16 24 20 Mejl: dragonskolan@umea.se
Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 april 2023
Sidan publicerad av: Hanna Christoffersson