Kontakta Umeå Musikskola

Umeå Musikskola

Allmän information

Du är välkommen att anmäla dig till instrumental- och sångundevisning på Umeå Musikskola när som helst under året, men dock tidigast från 15 april i årskurs 2. Till sång gäller tidigast från 15 april årskurs 4.

Du kan endast ansöka till en kurs i instrumental- eller sångundervisning. Om du skickar in flera ansökningar är det den senaste som är aktuell.

Du blir kallad till undervisning så snart en ledig plats uppstår, men tidigast i årskurs 3. För enskild sånglektion gäller årskurs 5, men du är välkommen till någon av våra körer innan dess.

Du kan endast gå en kurs i instrumental- och sångundervisning åt gången. Du kan ansöka om plats för annan kurs i instrumental- och sångundervisning efter du blivit antagen, men när du blir erbjuden ny plats måste du välja vilken kurs du vill gå.

Musikskolan välkomnar naturligtvis också äldre elever - du kan börja spela när som helst till dess du slutar gymnasiet.

Om du sjunger eller redan spelar ett instrument men inte i musikskolans regi så är du välkommen att anmäla dig till någon av våra ensembler eller till våra körer.

Undervisning för yngre barn

Vi har också undervisning för yngre barn, klicka på länkarna nedan för mer information.

Så här ansöker du

Välj bland kurserna i vårt utbud vilken kurs du är intresserad av att delta i.

I den webbaserade anmälningsblankettenlänk till annan webbplats söker du efter aktuell kurs. Klicka därefter på välj och sedan på gå vidare.

Du kan själv välja om du vill ha kvittens på din ansökan i den webbaserade anmälningsblanketten.

Avsluta din plats vid Umeå Musikskola

Om du vill avsluta din plats på Umeå Musikskola kan du mejla musikskolan@umea.se.

Senast uppdaterad: 9 maj 2019
Publicerad: 4 april 2017