Boka Fusionbandet till din skola!

Kontakta Umeå Musikskola

Umeå Musikskola

Seth Sjöström elbas, Gustav Johansson elgitarr, Milos Lindegren elpiano, Felix Kling trumset, Aron Hedlund saxofoner

Boka Fusionbandet!

Nu har du som lärare eller rektor möjlighet att boka Fusionbandet att uppträda för elever i högstadiet eller gymnasiet.

Fusionbandet kan beskrivas som en blandning av rock, funk, latin och jazz. Instrumenten är saxofon, elgitarr, elpiano, elbas och trumset och framförs av Umeå Musikskolas elever. Fusionbandet framför musik skriven av fantastiska musiker och kompositörer som Chick Corea, Frank Zappa, Herbie Hancock, Brecker Brothers, Snarky Puppy, Focus, Larry Carlton, Dave Grusin m.fl. Vi lovar en musikupplevelse av hög kvalitet.

Målgrupp:
Högstadie- och gymnasieelever

Längd:
40-60 minuter, kan anpassas efter behov

Utformning:
Vi är flexibla, men konserten gör sig bäst i en aula eller större musiksal/rum inför sittande lyssnande publik, elever, lärare och övrig personal. Förslagsvis lunchkonsert eller enligt överenskommelse.

Pris:
Kostnadsfritt

Kontakt:
Mejla din intresseanmälan till rickard.sandstrom@umea.se så kan vi komma överens! Det går även bra att ringa: 070-526 41 07

Övrig information

Om det är möjligt lånar vi gärna musikutrustning från respektive skola; Elpiano, elpianoförstärkare, elgitarrförstärkare, elbasförstärkare, trumset, PA, 2 mikrofoner med stativ, 5 notställ, ca 6-7 jordade strömuttag, 2 jordade strömförlängningskablar.

Om inte er skola har all önskad musikutrustning tar vi med eget. Vi kommer ca 2 timmar före konserten för att bära och ställa i ordning musikutrustningen.

Om möjligt, musikerna uppskattar ett fika före konserten.