Kontakta Stöcksjö skola F–6

Stöcksjö skola F–6
Telefon: 090-16 27 90
E-post:

Besöksadress: Stöcksjö Norra Byväg 40

Kontakta Umeå kommun

Telefon: 090-16 10 00

Besöksadress: Skolgatan 31A, 901 84 Umeå
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-17.00

Om oss

Bild

Med naturen som tillgång

Stöcksjö skola ligger i ett område med naturen runt knuten. Den vackra närmiljön används på ett naturligt sätt i arbetet, exempelvis vid skidåkning och orientering eller gemensamma utedagar. Vår fina skolgård och fantastiska utemiljö stimulerar barnen till varierande rastaktiviteter. Vi har också en egen fotbollsplan och skridskobana som nyttjas flitigt.

Vår skolbyggnad byggdes ut och renoverades 2012, vilket har gett oss moderna, ändamålsenliga lokaler. Klassrummen är utrustade med Smartboard eller projektor. Vår kompetenta och välutbildade personal strävar efter att ge eleverna de bästa förutsättningar för lärande.

Fritids – Barnens rätt till lek och samspel

På skolan finns två fritidsavdelningar. På ena avdelningen finns de yngre barnen, förskoleklass och årskurs 1. På andra avdelningen finns de äldre barnen som är inskrivna på klubben, där finns barn i årskurs 2–6. På fritids ges barnen utrymme att exempelvis leka, spela spel och bygga kojor efter en dag i skolan. Vi erbjuder även pedagogledda aktiviteter som barnen kan välja att vara med i. Det kan vara både i form av lek och rörelse men även lugnare aktiviteter såsom pyssel, måla eller konstruktion av olika slag. Fritids håller öppet 06.30–17.30.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 januari 2018
Publicerad: 11 maj 2017
Sidan publicerad av: Lotta Fjellner