Åsiktstorget Raise Your Voices vill fånga ungdomars idéer

Hagaskolan F–9
E-post:

Besöksadress: Utmarksvägen 1

Under våren arrangeras ett åsiktstorg, Raise Your Voices, på Hagaskolan. Syftet är att främja dialog och samarbete mellan ungdomar och kommunala verksamheter.

Raise Your Voices är ett åsiktstorg där alla elever på Hagaskolan kommer att få tycka till om olika saker. Det kan vara allt från vad de tycker saknas på Haga i form av fritidsaktiviteter till hur skolans kan bli tryggare, roligare och mer trivsam.

Alla åsikter, idéer och tankar som eleverna kommer med ska sammanställas och redovisas både till elever och vårdnadshavare. Tanken är också att ta fasta på en del av idéerna som kommer in och arbeta vidare för att förverkliga dem.

Med åsiktstorget vill arrangörerna fördjupa dialogen och samarbetet mellan ungdomar och Umeå kommun, mer specifikt skola, Umebrå, socialtjänstens fältgrupp, Ingången alkohol- och drogrådgivning för unga samt Fritid unga genom Mobil mötesplats.

Åsiktstorget arrangeras 2 maj 2022.

Folksamling

Henrik Theorin