Kontakta Flurkmarks skola F–6

E-post:

Besöksadress: Flurkmark 411

Om oss

Flurkmarks skola nyinvigdes hösten 2015 efter en omfattande renovering och ombyggnation där både inne och utemiljö har fått en uppfräschning. På skolan finns det elever från förskoleklass till årskurs 6. Skoleleverna och förskolebarnen har gemensam matsal och utemiljö.

Arbetslag ocvh klasser

På skolan jobbar pedagoger i skola och fritidshem tillsammans i arbetslag. Där ingår även personal för kök och städ.
Vi arbetar nära tillsammans men är även uppdelade i mindre arbetsgrupper efter olika ansvarsområden. Skolans rektor har även Flurkmarks förskola och Rödåsels skola som ansvarsområde.

Ansvar tillsammans

Trygghet och trivsel är två grundpelare i skolans verksamhet. Vi arbetar aktivt med att alla elever och personal känner varandra. Detta möjliggörs genom fadderverksamet, utflyktsdagar, samarbete med olika temadagar som genomsyras av alla människors lika värde.

Alla anställda har ett gemensamt ansvar för alla barn.

Senast uppdaterad: 22 maj 2018
Publicerad: 11 april 2017