Kontakta Kringlan

Besöksadress: Tunnbrödsvägen 7

Inskolning

Bild

När barnen börjar på förskolan Kringlan har vi en inskolningsperiod på cirka två veckor. Inskolningen börjar med att barnen tillsammans med föräldrarna gör korta besök på förskolan för att sedan succesivt övergå till den tid som barnen kommer att vara.

Inskolningen ska ge förutsättningar till att ett ömsesidigt förtroende mellan hem och förskola skapas. Vid inskolningen har barnet en utsedd pedagog som är huvudansvarig för inskolningen.

För att vi ska lära känna ditt barn på bästa sätt har vi ett formulär i form av ett ”Barnkort” med kontaktuppgifter och en ”Tycka om lista” som vi vill att ni fyller i.

En tid efter avslutad inskolning har den personal som varit huvudansvarig ett inskolningssamtal med er där vi tillsammans summerar inskolningen och blickar framåt

Senast uppdaterad: 12 maj 2017
Publicerad: 20 april 2017