Kontakta Aftonstjärnan

E-post:

Besöksadress: Skidspåret 6

Bild

Aftonstjärnan på Berghem är kommunens nattis – en pedagogisk omsorg på kvällar, helger och nätter för barn 1–13 år. Våra pedagoger är fast anställda och har lång erfarenhet. Vi erbjuder en trygg och stimulerande miljö med närhet till natur och upplevelser.

Lek och aktiviteter

Vi erbjuder meningsfulla aktiviteter och lek anpassade efter ålder och intresse. På helgerna kan det bli utflykter till närliggande lekparker och natur med mera. Gammlia friluftsområde ligger i vår närmiljö. Bakning kan vara en aktivitet under helgen. Att spela spel tillsammans är populärt. Bygg- och konstruktionslekar, skapande och utevistelse är en del av dagen.

Stimulerande närmiljö

I vår närmiljö har vi tillgång till en fin skolgård samt två förskolor med bra utemiljö. Fotbollsplan och stor lekpark finns också i vår närhet. Närheten till Gammlia friluftsområde och skogen runt omkring ger möjligheter till uppskattade utflyktsmål under helgerna.

Trygghet

Barn och vårdnadshavare ska känna sig trygga hos oss under vistelsetiden på nattis. Vi finns nära barnen i lek, vila och aktiviteter. Det finns alltid en pedagog kvar i sovrummet tills alla har somnat. Under natten sover pedagogen i samma rum som barnen. Vi försöker att ha samma sängplats och samma plats vid matbordet för att det ska kännas tryggt. Vårdnadshavare kan alltid ringa och prata, säga god natt till sitt barn.

Inskolning hos oss sker i samråd med vårdnadshavare vid det första samtalet.
Om ert barn redan går på förskola eller fritidshem ingår nattis i avgiften.

Senast uppdaterad: 4 december 2017
Publicerad: 3 maj 2017