Stäng meddelande

Vårdpedagogik (handledarutbildning)

Kontakta Centrum för vuxenutbildning

Centrum för vuxenutbildning
Telefon: 090-16 17 20 (10.00–11.30 måndag–torsdag)

Besöksadress: Sveagatan 8

Kontakta personal

Framtidens arbetskraft behöver dig!

Vårdpedagogik och handledning är en kurs för dig som är yrkesverksam inom vården. Den ger ökad kompetens i handledning, samt tydliggör uppdraget att handleda studerande/elever inom omvårdnad.

VO-college Umeå har satt som mål att all personal som handleder inom Vård- och omsorgsprogrammet ska ha genomgått handledarutbildningen och den sker på arbetstid.

Utbildningen " Vårdpedagogik och handledning" ger 100 gymnasiepoäng och är betygsgrundande.

Vi kommer inte ha någon handledarutbildning under våren pga rådande pandemiläge.

Ansökan
Klicka på länken nedan för att komma till ansökan, ni ska logga in med e-legitimation.
Ansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utlån av böcker

Vi har de böckerna på skolan. Våra elever som är kommunanställda och läser den kursen får låna boken här på skolan, samt de som jobbar inom kommunen och går kursen – de som kommer utifrån t ex från Region Västerbotten får köpa böckerna eller att deras arbetsgivare köper in den.

Senast uppdaterad: 12 mars 2021
Publicerad: 28 maj 2019