Demobild

Elevers drömmar blir danskonst

Koreografen Khamlane Halsackda samlar in sfi-elevers drömmar som de får lämna i en speciell brevlåda, nerskrivna på papperslappar.

Det handlar om drömmar som eleverna haft på natten, och vad eleverna tänker att dessa betyder. Drömmarna kommer sedan att användas för att skapa danskonstverket Ursäkta oss, som har premiär i november 2017. Så många elever som möjligt uppmanas att skriva ner sina drömmar och därmed hjälpa det blivande konstverket att få liv.

Hade du nytta av informationen?
(6 röster)

Anne Kiviniemi
Viva komvux/sfi
mejl

Vuxenexpeditionen
info.vivakomvux@umea.se

Sidan granskad av Conny Forsström

2017-05-10

Komvux är Umeå kommuns egen vuxenutbildning. Vi har behöriga och närvarande lärare. Vår målsättning är att på ett flexibelt sätt erbjuda behörighetsgivande och kompetenshöjande utbildning för vuxna. Vi hjälper dig att utvecklas efter din förmåga.